Controale cu scandal în autobuzele Transurb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai recentă razie făcută prin mijloacele de transport în comun de către cei de la Transurb şi jandarmi scoate la iveală faptul că gălăţenilor le place să rişte, chiar dacă la mijloc nu e vorba decât de preţul unui bilet de călătorie.

Deşi de la începutul anului şi-au tot făcut simţită prezenţa în mijloacele de transport şi au împărţit amenzi care se ridică la valotri astronomice, angajaţii Transurb au în continuare surprize la controale. La cea mai recentă acţiune pe care angajaţii Biroului Control Călători şi Siguranţa Circulaţiei din cadrul Transurb Galaţi au făcut-o împreună cu jandarmii, derulată în zona General, numeroase persoane au fost prinse călătorind cu autobuzul fără a avea nici măcar un bilet.

Jandarmii au verificat cu această ocazie peste 100 de persoane care nu au putut prezenta lucrătorilor din cadrul Biroului Control Călători şi Siguranţa Circulaţiei biletele de călătorie. Controlorii au întocmit astfel 104 procese verbale de constatare. Doar zece călători dintre cei prinşi cu mâţa în sac au achitat pe loc suprataxa de 25 de lei, în timp ce patru persoane au făcut scandal şi au refuzat să îşi decline identitatea.

„În zona amintită au fost oprite 50 de mijloace de transport în comun pentru verificarea legitimaţiilor de călătorie. De asemenea jandarmii au mai aplicat patru sancţiuni contravenţionale în cuantum de 400 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi siguranţei publice", declară lt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite