Ultima găselniţă în materie de trafic! Contrabandiştii trec ţigările peste graniţă cu salteaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au ajuns în custodia Poliţiei de Frontieră.
Ţigările au ajuns în custodia Poliţiei de Frontieră.

Doi basarabeni care au fost prinşi de polişiştii de frontieră zilele trecute sunt autorii celei mai noi metode de traficare a ţigărilor de contrabandă. Ei au pus marfa pe o saltea pneumatică şi i-au dat drumul pe Prut, până pe malul românesc.

Cei doi basarabeni au fost identificaţi cu ajutorul camerelor cu termoviziune aflate în dotarea poliţiştilor de frontieră de la Oancea. După ce i-au observant pe cei doi bărbaţi deplasându-se fără o ţintă precisă pe teritoriul localităţii Cavadineşti, poliţiştii i-au luat la întrebări şi au aflat că aceştia nu aveau documente de identitate, dar că transportau trei colete pline cu ţigări.

"În urma cercetării la faţa locului s-a constatat că cele două persoane au trecut peste râul Prut, cu ajutorul unei saltele pneumatice, cantitatea de 38.000 ţigarete (1.900 pachete) marca „Plugaru" şi „MT", pe care intenţionau să le transporte în municipiul Galaţi pentru comercializare", a precizat scms. Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al IJPF Galaţi.

Cele 6.042 de pachete de ţigări precum şi salteaua folosită la transportarea lor au fost confiscate de poliţişti, iar cei doi basarabeni s-au ales cu dosar penal pentru contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite