FOTO: Limuzină confiscată în vamă pentru trafic cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările decoperite in Vauxhall.
Ţigările decoperite in Vauxhall.

Un autoturism marca „Vauxhall", a cărui valoare pleacă de la 20.000 de lire sterline, a fost indisponibilizat în vama Galaţi-Rutier după ce poliţiştii au descoperit că fusese modificat pentru a ascunde ţigări de contrabandă.

Într-o singură zi, poliţiştii de frontieră din Punctele de Trecere de la Galaţi şi Oancea au descoperit în autoturismele a doi cetăţeni moldoveni, cantitatea de 16.340 ţigarete.

În Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-Rutier, s-a prezentat pentru a intra în ţaraăun un cetăţean din Republica Moldova, în vărstă de 36 ani care conducea un autoturism marca „Vauxhall".

La controlul de frontieră efectuat au fost descoperite ascunse şi nedeclarate sub bancheta din spate a autoturismului, într-un locaş special amenajat, cantitatea de 7.540 ţigarete marca Plugarul, în valoare de 819 lei.

image

„Inspectorii vamali au luat măsura ridicării în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări precum şi a autoturismului, iar cetăţeanul A. Ion a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 lei", declară Oana Galu, din cadrul IJPF Galaţi.

Trafic cu BMW-ul

În aceeaşi zi, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean moldovean, G. Ion în vârstă de 24 ani care conducea un autoturism marca BMW.

Echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a efectuat un control amănunţit în urma căruia au fost descoperite, ascunse în spatele banchetei, 8.800 ţigarete marca Plugarul, în valoare totală de 955 lei.

ţigări oancea

„Inspectorii vamali au luat măsura ridicării în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5 000 lei", a completat Oana Galu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite