FOTO Circa 150.000 de pachete de ţigări au fost confiscate din maşini modificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările erau ascunse în locaşuri speciale
Ţigările erau ascunse în locaşuri speciale

Marfa, în valoare totală de peste 13.000 de lei, a fost descoperită în două autoturisme aflate pe sensul de intrare în ţară. Pe lângă ţigări, au ajuns în custodia poliţiei şi vehiculele care fuseseră modificate pentru ascunderea mărfii de contrabandă.

Prima captură a fost făcută de poliţiştii de frontieră în momentul în care au oprit pentru control maşina condusă de Nicolae C., un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească.

ţigări ascunse

După verificarea documentelor, la controlul Opelului, poliţiştii şi vameşii au descoperit mai multe locaşuri special confecţionate în plafoniera, uşile, portierele şi pragurile maşinii, în care se aflau 6.190 de pachete de ţigări cu timbru de Republica Moldova, în valoare de aproximativ 8.170 de lei.

ţigări ascunse

Câteva ore mai târziu, oamenii legi aveau să facă o nouă descoperire similară, în acelaşi punct de tranzit. De data aceasta, maşina în care au găsit peste 25 de mii de pachete în valoare de 5.477 lei servea ca mijloc de transport pentru patru basarabeni care vroiau să intre în România şi să aducă cu această în ţară marfa pecare o ascunseseră în locaşuri speciale pentru a o introduce în ţară.

ţigări ascunse

Potrivit subcomisatrului Ion Irimia, purtător de cuvânt al IJPF Galaţi, în ambele cazuri ţigările au fost confiscate, aceeaşi soartă având-o şi maşinile modificate. Persoanele aflate în cele două maşini au fost sancţionate contravenţional, cuantumul total al amenzilor aplicate ridicându-se la 36.000 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite