Spintecat pentru o ţigară. Victima a fost la câţiva milimetri de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 38 de ani din satul Lieşti a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiat cu cuţitul de către un consătean.

Motivul este pe cât de stupid, pe atât de şocant. Vasile Hahui n-a vrut să-şi împartă ţigările dintr-un pachet.
„Mergeam pe drum şi m-am întâlnit cu acest vecin. Mi-a cerut o ţigară. Aveam la mine, dar nu i-am dat, aşa pur şi simplu. N-am vrut şi gata, pentru că mereu îmi cere să-l aprovizionez. Atunci a scos un cuţit şi mi l-a înfipt aici, în coapsă", îşi aminteşte Vasile Hahui despre incidentul care l-a ţintuit în patul de spital.
Victima primeşte îngrijiri medicale în secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean.
„ S-a internat un bărbat de 38 de ani cu plagă înjunghiată, care este o victimă a legii cererii şi ofertei. A refuzat să-i dea o ţigară vecinului, având în vedere cât de scumpe sunt. Dacă nu vor scădea preţurile la ţigări, există riscul ca numărul înjunghiaţilor să crească", a declarat, cu sarcasm, Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Galaţi.
„Cel mai probabil, este vorba de un conflict mai vechi, iar ţigara a fost doar un motiv pentru a începe cearta. Cercetările au fost demarate. În funcţie de numărul de zile de internare, fapta se va încadra juridic", a declarat Ştefan Gohoreanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite