Bătaie soldată cu vărsare de sânge între doi recidivişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost dusă la spital în stare foarte gravă.
Victima a fost dusă la spital în stare foarte gravă.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Pechea, a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgenţă după ce a fost înjunghiat de un consătean. Agresorul a fost reţinut de procurori sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Conflictul dintre victima în vârstă de 28 de ani şi agresoprul său, cu patru ani mai tânăr, a pornit, potrivit anchetatorilor, de la consumul de alcool. O discuţie mai aprinsă s-a transformat imediat în ceartă şi în scurt timp a degenerat în bătaie.

„Atât victima cât şi agresorul au antecedente penale şi aveau o serie de neînţelegeri. Pe fondul consumului de alcool, acestea au degenerat, iar agresorul a pus mâna pe un cuţit, cu care a lovit victima în zona ficatului", a punctat procurorul Alfredo Simionescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Victima a fost imediat preluată de o ambulanţă şi adusă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Starea sa este acum stabilă, tânărul fiind internat în Secţia de Chirurgie.

Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la omor. El riscă până la 10 ani de închisoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite