VIDEO Tecuciul, teren fertil pentru traficanţii de droguri/Zece kilograme de stupefiante confiscate şi patru dealeri arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Descinderea de la Tecuci s-a soldat cu patru arestări
Descinderea de la Tecuci s-a soldat cu patru arestări

Nu mai puţin de 24 de persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc după ce procurorii DIICOT au stabilit că aceştia aprovizionau cu haşiş, de câteva luni, piaţa din Tecuci. La percheziţii, ofiţerii de la Crimă Organizată au găsit şi câteva grame de cocaină.

O acţiune în forţă la Tecucii a ofiţerilor de la Crimă Organizată şi a procurorilor DIICOT Galaţi s-a soldat cu anchetarea a nu mai puţin de 24 de persoane, suspectate de trafic şi distribuire pe piaţă a unor droguri considerate a fi de risc.
Punctul de plecare l-a constituit prinderea în flagrant a doi tineri, surprinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă şapte grame de haşiş (rezină de cannabis).

Click aici pentru a vedea imagini de la descindere

Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilt că cei doi tineri tecuceni prinşi în flagrat făceau parte dintr-o grupare mare, formată din 24 de persoane, care în perioada august - octombrie 2011, au comercializat pe raza municipiului Tecuci, cannabis şi haşiş la preţul de 60 lei/gr, respectiv 70 lei/gr. Mai mult, 12 dintre membrii grupării sunt ei înşişi consumatori de droguri.

În urma percheziţionării a opt dintrelocuinţele celor implicaţi în reţea, anchetatori au descoperit 9,2 kg cannabis, 65 gr rezină de cannabis şi 5 gr cocaină, stupefiantele fiind ridicate în vederea confiscării.
Capii grupării au ajuns după gratii.

"În baza probatoriului administrat la dosar, Tribunalul Galaţi a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile faţă de 4 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, ceilalţi fiind cercetaţi în stare de libertate", precizează Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite