Trei autocare şi două microbuze cu străini au fost oprite 12 ore la ieşirea din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

120 de persoane, printre care şi copii, care au intrat în ţară în cursul zilei de luni, au fost opriţi în trafic de poliţişti la ieşirea din Galaţi spre Şendreni. Oamenii au refuzat să părăsească mijloacele de transport pentru a merge la hotelul pus la dispoziţie în mod gratuit.

Un autocar cu turişti greci care fuseseră în vacantă în Rusia precum şi mai multe mijloace de transport în care se aflau cetăţeni moldoveni care mergeau la muncă în Italia au fost oprite de poliţişti luni seara, la ieşirea din municipiul Galaţi spre comuna Şendreni.

Oamenilor li s-a comunicat că nu pot merge mai departe deoarece drumurile sunt închise. În ciuda faptului că în autocare se aflau şi copii, iar reprezantanţii unui hotel le-au oferit gratuit cazare şi masă, pasagerii au refuzat să părăsească mijloacele de transport.

Abia în cursul zilei de astăzi, Prefectura a trimis în zonă un utilaj cu lamă pentru curăţarea DN 25, astfel încât autocarele cu cetăţeni greci şi moldoveni să se poată deplasa spre Tecuci.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite