Dorinel Munteanu: "Sper ca gazonul de pe Arena Naţională să fie refăcut până la meciul cu Benfica"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După partida pe care selecţionata României a jucat-o în compania Franţei, antrenorul Oţeului Galaţi s-a arătat indulgent cu prestaţia tricolorilor, dar a taxat calitatea gazonului de trei milioane de euro care s-a făcut praf sub crampoanele jucătorilor.

Partida de aseară dintre selecţionatele României şi Franţei (0-0), care a marcat inaugurarea Arenei Naţionale, a fost un bun prilej pentru oamenii din fotbal de a analiza calitatea gazonului pe care se vor juca, în viitor, meciuri ale Naţionalei şi cele din cupele europene. Covorul verde a fost însă mult sub aşteptări, el cedând şi în prima dar şi în cea de-a doua repriză, în ciuda eforturilor organizatorior de a-i recondiţiona la pauză. Prezent la meci, Dorinel Munteanu a felul în care s-a prezentat gazonul.

"Gazonul era de aşteptat să fie aşa, dar mă bucură arena, una modernă care ne lipsea. Sper ca gazonul să fie refăcut până la primul nostru meci cu Benfica. Sunt puţin îngrijorat de ce reacţie vor avea spectatorii, pentru că nu jucăm nici la Galaţi", a punctat antrenorul Oţelului.

Potrivit Primăriei Capitalei, gazonul de pe Arena Naţională s-a deteriorat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Gazonul de pe Arena Naţională a fost achiziţionat din Italia şi a fost montat de o firma specializată în execuţia terenurilor de fotbal, tot din Italia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite