Gălăţenii vor avea la dispoziţie un mega-spital privat. Costă 126 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii cu dare de mână şi cei cu asigurări private de sănătate vor beneficia de asistenţă medicală într-un spital construit şi dotat după cele mai pretenţioase standarde. Mai mulţi investitori, printre care şi un cetăţean francez de origine română, intenţionează să construiască în Galaţi primul spital privat.

Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului Galaţi, Paul Florea, care a declarat că până în acest moment a avut deja o serie de discuţii cu investitorii pe această temă. Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, oamenii de afaceri care intenţionează să dezvolte un lanţ de unităţi medicale în mai multe oraşe din ţară, Bucureştiul bătând deja palma pentru acest proiect, sunt interesaţi şi de Galaţi.

"Am purtat deja discuţii cu persoanele interesate. Au nevoie de un teren de 5 hectare pentru această investiţie. Noi suntem interesaţi să răspundem pozitiv acestei propuneri. Va fi un parteneriat public-privat", a declarat Paul Florea.

Potrivit prefectului de Galaţi, afaceriştii au anunţat că valoarea investiţiei va fi de 126 de milioane de euro, iar amplasamentul, deocamdată stabilit doar provizoriu, este undeva în zona Zătun.

Prezent ieri la Galaţi, secretarul de stat Radu Cristescu şi preşedintele Agenţiei Domeniilor Statului (ADS), a precizat că solicitarea va fi discutată de Guvern.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite