Un bărbat s-a spânzurat în parcul de la inelul de rocadă, la numai câţiva metri de un loc de joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unui bărbat cu vârsta cuprinsă între 35 şi 45 de ani a fost găsit, ieri după- amaiză, atârnând de creanga unui copac din parcul Cloşca, de la Ultimul Leu. Un tânăr care se plimba prin parc a vrut să-şi facă nevoile lângă un copac ferit de ochii lumii şi a dat peste cadavru.

Înspăimântat, omul a sunat la poliţie şi a anunţat grozăvia. O echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări. Bărbatul nu a fost încă identificat.

„Mă plimbam pe aici şi am vrut să mă duc într-un colţ al parcului să mă uşurez. Atunci l-am văzut agăţat de crenga copacului. M-am speriat. Am sunat la poliţie imediat. S-a întâmplat în urmă cu 15 minute", spune Lurenţiu, cel care a găsit cadavrul.

Criminaliştii au cercetat întreaga zonă însă nu au găsit niciun indiciu în ceea ce priveşte identitatea gălăţeanului găsit mort.

„În cauză este vorba despre un bărbat cu vârsta cuprinsă între 35 şi 45 de ani. Cadavrul lui a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei", spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite