O gălăţeancă s-a aruncat în Siret de faţă cu câţiva pescari. Femeia a murit în câteva clipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anastasia Stamare, în vârstă de 72 de ani, din comuna Independenţa, şi-a luat viaţa, aruncându-se luni după amiază, în apele învolburate ale Siretului. Rudelele spun că bătrâna suferea de depresie şi fusese externată din spital în urmă cu câteva zile.

Martorii sinuciderii au fost câţiva pescari, care au încercat să intre după ea însă Siretul este foarte agitat în acea zonă.

„Am văzut cum vine spre mal şi sare. S-a sinucis. O cunoşteam pe femeia asta. Nu ştiu de ce a făcut asta. A sărit pur şi simplu. A ieşit cadavrul la suprafaţă şi am tras-o cu undiţele", spune Aurel Ivanciu, unul dintre martori.

Familia pensionarei au primit vestea morţii ei ca un trăsnet. Sfâşiaţi de durere fiul şi fiica Anastasiei Stamate au venit să identifice cadavrul.

„A plecat de acasă fără să ştim unde. La un moment dat am primit telefon de la un vecin şi mi-a zis că mama este moartă la Siret. Nu pot să-mi explic de ce a făcut asta. Nu s-a comportat ciudat în ultima vreme, nu a dat de înţeles că vrea să moară. Suferea de depresie. Era supărată că nu mai poate munci ca în tinereţe. Am fost cu ea la spital săptămâna trecută", spune cu lacrimi în ochi Maricel Stamate, fiul femeii care s-a sinucis.

Un echipaj SMURD a sosit imediat la faţa locului însă nu a mai putut face decât să constate decesul. După cercetările la faţa locului făcute de criminalişti, cadavrul bătrânei a fost preluat de medicii legişti şi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite