FOTO Sfârşit teribil pentru un tânăr din Galaţi! Vezi cum şi-a pus capăt zilelor un bărbat în floarea vârstei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost preluat de Medicina Legală. Foto: Cosmin Costache
Cadavrul a fost preluat de Medicina Legală. Foto: Cosmin Costache

Sinucidere inspirată dintr-un thriller pe strada Traian din Galaţi! Un tânăr de numai 31 de ani a murit după ce şi-a regizat sfârşitul într-un mod pe cât de amănuţit pe atât de îngrozitor. Bizar este faptul că bărbatul nu a lăsat niciun bilet prin care să îşi explice gestul.

Joi dimineaţă, Cătălin Axente, de meserie electrician, a fost găsit fără viaţă în garajul din apropierea blocului în care locuia chiar de mama lui, îngrijorată de faptul că tânărul nu mai dăduse pe acasă din seara precedentă.

Femeia a fost izbită de un miros puternic de gaz în momentul în care a deschis uşa garajului şi a suferit un şoc în momentul în care şi-a văzut fiul zăcând fără viaţă.

"Am auzit ţipete înfiorătoare şi am văzut-o pe mama lui cum se tăvălea pe jos în parcare. Spunea că băiatul ei este mort în garaj şi vroia să intre cineva acolo să îl scoată", ne-a sopus o locatară din cartier.

Alertaţi prin 112, la faţa locului au sosit pompierii, dar şi două echipaje ale Ambulanţei. În timp ce militarii au deschis uşile garajului şi au ventilat spaţiul pentru eliminarea gazelor acumulate, medicii au transportat-o pe mama tânărului la spitalul de psihiatrie şi le-au acordat rudelor îngrijiri medicale.

Rudele tânărului au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Rudele tânărului au suferit un şoc şi au avut nevoie de îngrijiri medicale

Reprezentanţii ISU şi criminaliştii au stabilit că tânărul şi-a premeditat îndelung sinuciderea.

„A folosit o mască de gaze profesională, aflată doar în dotarea pompierilor, la care a ataşat, prin orificiile de ventilare, furtune pe care le-a conectat la o butelie", ne-a explicat lt Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Galaţi.

Pompierii au scos din garaj sacii şi butelia transformate în arme letale.

Pompierii au scos din garaj sacii şi butelia transformate în arme letale.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în garaj, în apropierea cadavrului, au mai fost găsite câteva seringi şi mai multe pastile.

Criminaliştii făcând cercetări la faţa locului.

Criminaliştii făcând cercetări la faţa locului.

Anchetatorii vor încerca să stabilească de ce tânărul care nu a lăsat niciun bilet de adio şi-a luat zilele, mai ales că, se pare, avea o situaţie materială destul de bună

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite