Scandal cu pistolul la brâu într-un bloc din cartierul Dunărea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pistoalele cu aer comprimat necesită autorizaţie
Pistoalele cu aer comprimat necesită autorizaţie

Un tânăr de 20 de ani, pus pe ceartă, s-a trezit la uşă cu poliţia după ce sora lui a sunat la 112. Oamenii legii au constatat că scandalagiul era înarmat cu un pistol pentru care nu avea autorizaţie, conform legii.

Probabil că poliţia nu ar fi aflat prea curând de faptul că Victor M., de 20 de ani, din Galaţi, deţinea ilegal un pistol cu aer comprimat, dacă tânărul nu ar fi făcut un scandal monstru în familie.

Speriată de faptul că furia tânărului ar putea degenera, sora acestuia, Liliana M., de 34 de ani a sunat la 112, scandalagiul trezindu-se în scurt timp cu poliţiştii Secţiei 3 bătându-i la uşă.

Imediat după ce s-au lămurit cu cine au de-a face, oamenii legii au constatat că Victor avea la centură un pistol cu care încercase să îşi intimideze rudele.

Luat la întrebări cu privire la armă, el a recunoscut că a procurat arma în luna noiembrie 2011, din Germania şi a introdus-o în ţară fără să o declare la vamă.

Victor M. s-a ales cu dosar penal pentru pentru contrabandă şi deţinerea ilegală a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizării, fiind cercetat în libertate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite