Sabia, mai folositoare decât roata de rezervă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sabia face parte din categoria armelor interzise în public.
Sabia face parte din categoria armelor interzise în public.

Cel puţin asta a crezut un gălăţean în vârstă de 25 de ani, care în urmă cu două nopţi a fost prins de poliţişti cu o sabie în maşină. Tânărul, care a declarat că ieşise să se distreze în oraş, s-a ales cu dosar penal.

Tânărul Adrian P., în vârstă de 25 de ani, a fost oprit în trafic în noaptea de vineri spre sâmbătă, de poliţiştii de la Circulaţie aflaţi într-o misiune comună cu cei de la Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. Observând comportamentul agiatat al tânărului, poliţiştii i-au verificat acestuia maşina.

În locaşul în are ar fi trebuit să se afle roata de rezervă, oamenii legii au găsit o sabie cu lungimea de 60 de centimetri, despre care şoferul a declarat că o avea pentru autoapărare. Scuza nu l-a scăpat de necazuri, el alegându-se cu dosar penal pentru port ilegal de armă albă.

Cu ocazia aceleiaşi acţiuni, un alt gălăţean, în vârstă de 55 de ani, a rămas fără puşca sa cu aer comprimat, pe care o deţinea fără autorizaţie. Poliţiştii i-au înocmit dosar penal pentru deţinere ilegală de armă neletală, supusă regimului autorizării.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite