Numai la Cel de Sus n-a reclamat. Un gălăţean este nemulţumit că nu i-a reuşit un trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Gheorghiu este gălăţeanul care l-a reclamat pe inspectorul şcolar general Doruleţ Resmeriţă la Ministerul Educaţiei, la Preşedinţie şi la Avocatul Poporului pentru că nu-i aprobă angajarea ca administrator la Grădiniţa nr. 9.

Pe scurt, sora acestuia lucra la grădiniţa cu pricina şi a aflat că postul va fi eliberat. Atunci, Viorel Gheorghiu a mers val vârtej la Sindicatul Învăţământului Preuniversitar Galaţi pentru a vedea dacă se poate să ocupe el acel post.

"I-am spus să se ducă la inspectorul general în audienţă, să vadă dacă poate să participe la concurs, dar văd că el a dat să se înţeleagă că i-am pus eu pilă la inspectorului general pentru postul respectiv. Asta e, fiecare înţelege cum vrea", spune amuzat preşedintele Constantin Ciosu.

De altfel, în reclamaţia trimisă instituţiilor statului Viorel Gheorghiu spune la un moment dat "...am intrat să văd care este treaba cu acest post, promis de dl. Resmeriţă şi dl. Ciosu", ceea ce miroase puţin a autodenunţ.

Inspectorul şcolar general spune că postul de la Grădiniţa nr. 9 este vacant, dar blocat din dispoziţia Ministerului Educaţiei.

"Nu puteam să-i promit omului un post care este blocat. I-am spus că trebuie să urmeze toţi paşii, inclusiv susţinerea unui concurs, dar asta numai după ce se deblochează postul. Omul mă reclamă că nu vreau să-l angajez", afirmă şeful ISJ Doruleţ Resmeriţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite