Beat la volanul autoutilitarei! Vezi ce a păţit un şofer turmentat din Costache Negri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal şi multă muncă de convingere. De asta au avut parte poliţiştii din Costache Negri, care au reuşit să oprească în trafic un localnic care conducea haotic o camionetă.

Duminică seară, după mai multe pahare de alcool date pe gât, Petrică V., de 37 de ani, s-a simţit suficient de apt să dea o raită cu maşina prin sat. Nu a contat faptul că nu avea permis de conducere şi că vehiculul cu car vroia să facă o plimbare era de fapt o...autoutilitară care necesita experienţă serioasă în ale şoferiei.
Traseul sinuos şi nesigur al şoferului de ocazie nu le-a scăpat însă poliţiştilor din comună, care l-au oprit în trafic. Dându-şi seama că bărbatul consumase alcool din belşug, oamenii legii au vrut să-l ducă la spital pentru recoltarea probelor biologice. Petrică V. nu a vrut cu niciun chip ca poliţiştii să afle ce alcoolemie are, dar asta nu l-a scutit de necazuri.
Beţia, condusul fără permis şi refuzul privind recoltareade probe biologice i-au adus un dosar penal care, la rândul său, ar putea să se lase cu închisoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite