În această săptămână, poliţiştii îi învaţă pe gălăţeni cum să se ferească de necazuri/Vezi programul activităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pornind de la premiza că „este mai bine să previi decât să tratezi", la fiecare sfârşit de septembrie, de şase ani, poliţiştii încearcă să conştietizeze populaţia cu privire la riscurile pe care le implică statutul de victimă a unei fapte antisociale, sau după caz, cel de infractor.

În perioada 26-30 septembrie, poliţiştii gălăţeni sunt prezenţi pe străzi, în parcările supermarket-urilor şi în alte locuri publice pentru a informa cetăţenii cum se să ferească de furturi, tâlhării sau violenţe. Se vor mai întâlni cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari şi cu cei ai societăţilor comerciale.

„În această săptămână oferim posibilitatea cetăţenilor să afle direct de la lucrătorii noştri ce trebuie să facă pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor. Ne vor sprijini Inspectoratul Şcolar, ATOP-ul şi Consiliul Judeţean", a punctat comisarul Dănuţ Lefter, şeful IPJ Galaţi.

Protecţia copiilor, prioritară

Dacă ziua de ieri a fost dedicată prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului, astăzi poliţiştii se vor întâlni cu elevii, profesorii şi părinţii pentru prevenirea delincvenţei în şcoli, mâine vor acţiona pentru prevenirea victimizării minorilor, joi se vor concentra pe prevenirea tâlhăriilor, iar în ultima zi, pe 30 septembrie, se vor axa pe educarea participanţilor la trafic, pietoni şi conducători auto.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite