Haos pe holurile Spitalului Judeţean şi la UPU - SMURD după mutarea cabinetelor din policlinică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La UPU, pe secţii şi pe holurile spitalului oamenii caută nedumeriţi cabinetele medicale. O parte dintre pacienţi sunt nemulţumiţi că nu ştiu unde trebuie să ajungă. Din cauza lucrărilor de reabilitare din Policlinica Judeţeană, cabinetele medicilor s-au mutat în incinta spitalului.

O bună parte a clădirii Policlinicii Judeţene s-a transformat în şantier încă de anul trecut, din luna noiembrie, când au început lucrările de reabilitare ale acesteia. De atunci, rând pe rând, cabinetele medicilor de specialitate de la etajele trei, doi, unu şi apoi parter, au fost mutate pe unde s-a putut.
Pentru ele s-a găsit spaţiu pe secţii, la UPU-SMURD, la Internări - Cronici sau pe diferite holuri ale spitalului.


Înghesuială pe secţii


„Cabinetele de Neurochirurgie, Buco-Maxilo -Facială, Medicină Internă, Geriatria, Endocrinele, Nefrologia, Gastroenterologia, Oftalmologia, Chirurgia Vasculară, Chirurgia Toracică, Audiometria au fost mutate pe secţiile respective", spune Vasile Vrânceanu, şef serviciu tehnic administrativ al Spitalului de Urgenţă.


Aglomeraţie este şi la UPU-SMURD, unde s-au mutat cabinetele specializărilor precum Chirurgie Generală, Ortopedie, Cardiologie sau Neurologie. Trist este cazul Chirurgiei Plastice, care a plecat din şantier şi a nimerit tot în şantier.


„Cabinetul de Chirurgie Plastică s-a mutat pe Secţia Arşi. Acolo şi aşa este aglomerat din cauaza lucrărilor de reabilitare şi modernizare. Când avem lucrări de o asemenea amploare trebuie să ne chinuim", mai spune Vasile Vrânceanu.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite