Veste bună pentru pescari! Avizele pentru pescuit din 2011 sunt valabile şi în 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia de Frontieră anunţă că cei care practică pescuitul recreativ sportiv nu vor mai fi nevoiţi în acest an să se prezinte pentru avizarea permiselor. Prevederea este valabilă până la emiterea noilor modele de permise de pescuit.

Potrivit Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pescarii din judeţul Galaţi, dar şi cei din Vaslui şi Botoşani nu vor mai fi nevoiţi în acest an să stea la cozi pentru a-şi viza permisele de perscuit recreativ-sportiv.

„Pentru zona de competenţă a Serviciilor Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Galaţi, Vaslui şi Botoşani avizele pentru desfăşurarea activităţii de pescuit recreativ - sportiv emise în anul 2011 sunt valabile şi în anul 2012, până la data emiterii noilor modele de permise de pescuit recreativ - sportiv", se arată în comunicatul remis de ITPF Iaşi.

Pescarii din Dealul Copoului vor trebui însă să îşi schimbe permisele, dat fiind faptul că zona protejată, cuprinsă între localităţile Bădărăi şi Gorban, a fost preluată în administrare de către Asociaţia „Prietenii Pescari".

„Solicitanţii se vor prezenta la sediul serviciului din strada George Coşbuc, nr.3-5, pentru eliberarea avizelor pentru desfăşurarea activităţilor de pescuit recreativ-sportiv. Documente necesare: copie permis A.N.P.A., copie C.I. şi avizul emis de Asociaţia „Prietenii Pescari"" se arată în comunicatul amintit.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite