Toţi deţinuţii din Penitenciarul Galaţi sunt chemaţi astăzi la apel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiecare deţinut va fi adus în faţa comisiei
Fiecare deţinut va fi adus în faţa comisiei

Angajaţii unităţii vor, pe această cale, să se asigure că informaţiile furnizate de deţinuţi sunt reale, prin confruntatea declaraţiilor acestora cu documentele care privesc situaţia individuală a fiecărei persoane aflate în custodie.

În scopul asigurării legalitătii deţinerii persoanelor private de libertate încarcerate în Penitenciarul Galaţi, astăzi se va organiza apelul general al persoanelor private de libertate.

Activitatea constă în confruntarea documentelor care privesc situaţia individuală a persoanelor private de libertate cu cele declarate de acestea, sens în care vor fi constituite comisii formate din lucrători din structurile de evidenţă, financiar, vizită, medical, reintegrare socială şi producţie şi venituri.

„Apelul general priveşte şi persoanele private de libertate aflate în tranzit, precum şi pe cele aflate în evidenţa penitenciarului ca fiind în întreruperea executării pedepsei. Penitenciarul Galaţi are în evidenţă zece persoane private de libertate aflate în întreruperea executării pedepsei, urmare unor motive familiale, a stării de sănătate precare, stării de graviditate sau pentru creşterea copilului", precizează cms. Safta Trincu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi.

În momentul de faţă, în Penitenciarul Galaţi se află 958 de persoane private de libertate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite