„Descinderile sunt legate de banii negri daţi de Oţelul arbitrilor!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Avram a fost dus la DNA.
Vasile Avram a fost dus la DNA.

Surse din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) au dezvăluit pentru Sport Total FM că acţiunile procurorilor anticorupţie din această dimineaţă ar putea avea în centru echipa gălăţeană.

Astăzi dimineaţă, mai mulţi procurorii DNA au descins la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor, mai mulţi arbitri fiind chemaţi să dea declaraţii, în calitate de martori. Potrivit Sport Total FM, se pare că principalul suspect este preşedintele CCA, Vasile Avram.

Conform sursei citate, la baza acţiunii DNA ar fi stat declaraţiile lui Mircea Sandu şi ale lui Gigi Becali, care au susţinut că un conducător de club i-ar fi propus preşedintelui CCA o sumă de bani pentru arbitraje favorabile în Liga 1.

„Vă garantez că în maximum două luni vor fi arestaţi mulţi oameni din fotbal şi unii foarte grei! Nici nu aveţi idee ce li se pregăteşte. Cred că audierile şi descinderile de sâmbătă dimineaţa sunt mai mult ca sigur legate de banii negri pe care i-a dat Oţelul unor arbitri! Au apărut informaţii în presă, acuze multe la adresa lui Vasile Avram. Dar ăsta este doar începutul. Mi-a confirmat un comisar şef în dimineaţa asta că este vorba strict de Oţelul Galaţi", a declarat o sursă citată de Sport Total FM.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite