Descoperire scârboasă. Un gălăţean a găsit un şoarece mort într-o pungă cu napolitane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Filipescu spune că a cumpărat punga cu napolitane, împreună cu alte produse, miercuri, de la un hipermarket din oraş. A păstrat bonul, presimţind că va avea nevoie de el. A dat 4,69 lei, pe o pungă de 400 de grame.

După ce a ajuns acasă, femeia i-a dat iniţial fetiţei ei de patru ani să desfacă punga, după care s-a răzgândit. A desfăcut-o şi a băgat mâna în pungă pentru a degusta napolitanele preferate. În acel moment a avut o surpriză cel puţin neplăcută.

"Am dat de ceva moale şi am crezut că au băgat jucării în pungi. Când mi-am dat seama ce este, mi s-a făcut rău. Era un şoarece mort, intrat în descompunere. În acel moment, încăperea s-a umplut de miros urât", povesteşte Alexandra.

A fugit cu punga la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi unde le-a povestit inspectorilor păţania. Aceştia nu s-au pronunţat definitiv în privinţa problemei, dar au spus că vor demara o anchetă.

"Vom merge la hipermaket şi vor verifica produsele prin sondaj. Dacă mai găsim şoareci sau fragmente de şoareci şi în alte pungi, este clar că avem o problemă şi vom amenda producătorul. Dacă nu, vom merge la producător , la Bihor, cu punga şi vom continua verificările", spune Aurel Pamfile, director adjunct în cadrul oficiului.


După păţania de ieri, Alexandra Filipeanu spune că nu va mai cumpăra niciodată napolitane Natty.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite