FOTO Moş Nicolae a venit cu o mega petrecere pentru copiii poliţiştilor din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toţi copiii cuminţi au primit câte un cadou frumos de la Moş. Foto:Bogdan Dimofte
Toţi copiii cuminţi au primit câte un cadou frumos de la Moş. Foto:Bogdan Dimofte

Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) - Regiunea Galaţi a pus ieri la cale o super petrecere pentru copiii membrilor organizaţiei. Şi mai mici şi mai măricei, copiii s-au distrat pe cinste într-un loc de joacă şi au primit cadouri direct de la Moş.

Bucurie mare ieri, în spaţiul de joacă amplasat la etajul unui cunoscut restaurant din Ţiglina 1! Peste o sută de prichindei însoţiţi de părinţii lor care, în măsura polibilităţilor au lăsat pentru câteva ore munca deoparte, au dat buzna printre surprizele pregătite pentru ei cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae.

image

Încurajaţi de părinţi şi de animatorii locului de joacă, cei mici au dat frâu liber veseliei, cântând, dansând şi spunând poezii. Totul pentru a atrage atenţia Moşului, care a urmărit cu atenţie pe fiecare micuţ, pentru care, fireşte, avea pregătit câte un super cadou.

pary mos nicolae

„Au fost alături de noi 130 de copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 10 ani. Cadourile, cumpărate de IPA Galaţi, au constat în maşinuţe de poliţie pentru băieţei şi păpuşi pentru fetiţe. Cei mici au avut la discreţie dulciuri şi sucuri. Prin această petrecere am marcat l-am sărbătorit deopotrivă pe Moş Nicolae cât şi pe Moş Crăciun", ne-a declarat cms. şef Florin Olaru, preşedintele IPA Galaţi.

party mos nicolae

Sezonul petreceriloo poliţiei gălăţene nu se opreşte aici, următorul eveniment pe care IPA îl va organiza pentru membrii săi fiind minirevelionul de pe 17 decembrie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite