15 suporteri ai Oţelului nu au voie să intre pe stadion la meciul cu Padurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii Tg. Jiu
Pandurii Tg. Jiu

Susţinătorii echipei gălăţene au primit interdicţie din partea Jandarmeriei să intre pe stadion după ce au încălcat prevederile legale aplicabile în cazul manifestărilor sportive. Partida, care se va desfăşura duminică la Tg. Jiu, începe la ora 19.30.

Meciul dintre Pandurii şi Oţelul, considerat unul cu grad mediu de risc, se va desfăşura pe Stadionul Municipal din Tg. Jiu începând cu ora 19.30 şi va fi supravegheat de 100 de jandarmi.

Forţele de ordine vor avea grijă ca pe stadion să nu se strecoare niciunului dintre cei 18 suporteri gălăţeni care au interdicţie de a participa la manifestări sportive, 15 dintre aceştia fiind susţinători ai echipei Oţelul Galaţi.
Jandarmii gorjeni atrag atenţia membrilor galeriilor să se comporte civilizat pe stadion, punându-le în vedere că nu vor tolera nicio abatere.

Spectatorilor le este interzis să pătrundă în arenă în stare de ebrietate, să introducă în stadion băuturi alcoolice, afişe, steaguri care conţin texte cu un conţinut obscen, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite