O maşină a rămas fără roţi la câteva ore după ce a fost echipată pentru iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un gălăţean a avut un şoc veritabil după ce şi-a găsit maşina personală, căreia abia îi pusese cauciucuri de iarnă, fără roţi, în parcare. Omul a reclamat furtul la Poliţie, dar se îndoieşte că roţile lui aproape noi vor mai fi găsite.

Mihai Sârghe (33 ani) povesteşte că vineri seară şi-a pus cauciucuri de iarnă la Volkswagenul Golf. Şi-a lăsat maşina într-o parcare în zona Gheorghe Doja şi s-a dus liniştit la culcare, numai că dimineaţă avea să afle cea mai proastă veste.

"Cauciucurile erau aproape noi, le-am cumpărat anul trecut. Dimineaţă m-a anunţat o vecină că maşina mea nu avea cauciucuri. Când am văzut-o şi nu mi-a venit să cred", susţine Mihai Sârghe.

Gălăţeanului nu îi vine să creadă că a avut un asemenwea ghinion, mai ales că a investit o sumă frumoasă de bani în cauciucuri de iarnă, cu un an înainte ca acestea să devină obligatorii. Mai mult, odată cu cauciucurile au „zburat" şi jantele nou-nouţe.

„Am dat vreo 1.600 de lei pe cauciucuri şi încă vreo 2.400 de lei pe jante. Nu cred că le voi mai recupera", conchide gălăţeanul. Poliţiştii au luat deja amprente de pe maşină şi fac cercetări pentru a-i prinde pe hoţi. La nivelul IPJ au mai fost înregistrate, în ultimele zile, încă trei plângeri similare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite