Deşi i-a fost promis ajutor, Gigi Becali a gonit-o pe fetiţa cu mască de la poarta palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Carp s-a dus la locuinţa patronului Stelei care promisese, în mod public, că o va ajuta cu bani pentru operaţii. Gigi Becali se apără spunând că nu dă bani la poarta palatului său, ci doar prin intermediul televiziunii care a prezentat cazul.

Cristina Carp, fetiţa nevoită să poarte pe faţă o mască din silicon, din cauza unui accident în urma căruia a suferit arsuri grave, a fost izgonită de către Gigi Becali pe care îl aştepta în faţa palatului său.

Marţea trecută, împreună cu mama ei, Cristina a fost la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti pentru câteva analize de rutină. Profitând că se află în Capitală, a trecut prin faţa locuinţei patronului echipei Steaua în speranţa că, văzând-o, acesta îşi va ţine promisiunea făcută la un post de televiziune. Becali şi-a luat angajamentul că îi va deconta fetiţei din comuna Rădeşti toate cheltuielile legate intervenţiile chirurgicale necesare.

"Mie îmi trebuie acum un <<costumaş>> de protecţie, din lycra, pentru faţă şi mâini, care mă costă 1.000 de euro. Aş fi vrut să-i spun asta domnului Gigi Becali. Ne-a luat de cum a coborât din maşină cu «Plecaţi de aici ! Ce-i la mine, spital de nebuni?!». Ne-a şi înjurat, m-am speriat foarte tare", spune Cristina Carp, „fetiţa cu mască", din Rădeşti.

image

Mama fetei s-a speriat şi ea şi şi-a jurat că nu mai apelează la ajutorul latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali se apără şi spune că nu avea cum s-o recunoască pe fetiţă în mulţimea de pesionari amărâţi care aşteaptă zilnic în faţa palatului său din Bucureşti.

"Nu-mi aduc aminte de acest caz, a trecut ceva timp. Pe de altă parte, trebuie să ştiţi că eu nu dau bani la poartă. Probabil că s-a amestecat cu pensionarii care cerşesc zilnic în faţă la mine, la palat, şi n-am văzut-o. Să vină realizatorul emisiunii ăleia în care eu am promis că o ajut pe fată şi îi decontez totul", promite latifundiarul din Pipera.

Din fericire, cu sau fără ajutorul patronului din Ghencea, Cristina se recuperează pe zi ce trece. Masca de care are nevoie i-ar putea asigura un oarecare confort pentru a începe şcoala în condiţii mai bune, până atunci urmând să folosească câteva creme naturiste oferite gratuit de o femeie din Târgu Mureş

Cristina va mai merge la Bucureşti, pentru analize, abia în decembrie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite