Ultima fiţă a hoţilor: aparatele electrocasnice şi sistemele de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Galaţi, identificaţi ca principali suspecţi ai unor furturi din locuinţe pe raza muncipiului, l-au lăsat pe un proprietar fără aspiratoare, cada din baie şi ţevile de la centrala termică.

Paul B., de 18 ani, şi Daniel S., de 23 de ani, au ajuns pe mâna poliţiştilor de la Secţia 1 în cursul zilei de marţi, cu ocazia unei acţiuni pe care oamenii legii au desfăşurat-o pentru prevenirea furturilor din locuinţe.

Având informaţii că e posibil ca cei doi tineri să nu îşi câştige existenţa prin mijloace tocmai ortodoxe, poliţiştii i-au dus pe aceştia la secţie, unde au ajuns la concluzia ca aceştia sunt autorii unui furt comis în urmă cu mai bine de două săptămâni din casa unui gălăţean, de unde, pe timpul nopţii, au sustras ţevi de cupru de la centrala termică şi două aspiratoare.

„Extinzând cercetările faţă de aceştia, s-a stabilit că cei doi, în noaptea de 24/25.10.2011, au mai sustras din acelaşi imobil şi o cadă din fontă, prejudiciul total creat fiind de 5.000 de lei", a precizat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Paul şi Daniel sunt cercetaţi pentru furt calificat. Ei îşi aşteaptă în libertate sentinţa care ar putea fi de cel puţin trei ani de închisoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite