Jaf în scara unui bloc din centrul oraşului. Autor: o adolescentă de 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima, o gălăţeancă de 69 de ani, a fost atacată chiar în timp ce descuia uşa blocului. Femeia a rămas fără poşeta în care avea acte şi bani.

Sosirea acasă la o oră târzie a costat-o scump pe o gălăţeancă de 69 de ani, care, de ziua ei, a fost tâlhărită chiar în scara blocului în care locuieşte. Femeia, Marlena M., a trecut prin această experienţă pe 8 septembrie, de Sfânta Maria.

Aproape de miezul nopţii, gălăţeanca ajunsese la uşa blocului şi în timp ce încerca să o descuie, s-a trezit că un necunoscut se apropie fulgerator de ea şi îi smulge cu o mână sigură poşeta în care avea acte, carduri bancare şi suma de 120 euro şi 370 lei. Înainte ca victima să apuce să strige după ajutor, hoţul a fugit printre blocuri.

Abia după o jumătate de oră, Marlena M. a sunat la 112 şi le-a spus poliţiştilor că a fost tâlhărită de un tânăr. După ce au făcut o serie de verificări, lucrătorii Secţiei 1 au dat de tâlhar, care nu era un băiat, aşa cum susţinuse victima, ci o tânără de 16 ani, pe nume Georgiana D., din Galaţi. Fata s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie.

„Aceasta a fost reţinută pe bază de ordonanţă şi urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi pentru a dispune măsuri legale", a precizat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite