Sărăcia împinge la furturi de neimaginat/Conductele de termoficare, luate în vizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrele de colectare prosperă de pe urma hoţilor săraci.
Centrele de colectare prosperă de pe urma hoţilor săraci.

Un pechean de 35 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins furând tablă de pe o magistrală de termoficare. Materialul urma să ajungă la un centru de colectare, deoarece bărbatul nu are alt mijloc de a-şi câştiga existenţa.

Gălăţenii care nu au ce să pună pe masă îşi pun ultimele speranţe în centrele de colectare a fierului vechi, de unde speră să obţină ceva bani chiar dacă asta înseamnă să încalce legea. A fost soluţia adoptată de Paraschiv O., de 35 de ani, din Pechea, prins zilele trecute de o patrulă a poliţiei locale în timp ce încerca să facă rost, pe căi ilegale, de ceva marfă.

Bărbatul a fost depistat pe strada Năruja, în spatele SC Trefo, în timp ce lua tabla care acoperea magistrale de agent termic. În momentul în care a fost văzut de poliţişti, pecheanul reuşise deja să desprindă şapte bucăţi de tablă cu dimensiunile de 90 x 150 cm, pe care vroia să le vândă la un centru de colectare.

Poliţiştii i-au curmat demersul, întocmindu-i actele prealabile cercetării pentru furt calificat. Paraschiv O. a ajuns la Secţia 4 poliţie, pentru continuarea cercetărilor, iar tabla furată a fost lăsată în custodie agentului de pază de la Trefo.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite