Reţinut pentru că a furat scule din depozitul unei societăţi comerciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sculele electrice le-au atras atenţia hoţilor
Sculele electrice le-au atras atenţia hoţilor

Trei gălăţeni cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani au fost identificaţi ca principali suspecţi au unei lovituri la o societate comercială, căreia i-au provocat o pagubă de aproape 9.000 de lei. Unul dintre cei trei este bănuit că ar fi comis mai multe înfracţiuni cu violenţă.

În urma unor sesizări primite din partea unei societăţi din Galaţi, prin care era reclamat faptul că în noaptea de 27/28.09.2011 persoane necunoscute au intrat în depozitul şi atelierele firmei şi au furat scule electrice în valoare de 8.700 de lei, poliţişti Secţiei 5 au făcut o serie de cercetări la finalul cărora au stabilt că principalii suspecţi sunt trei tineri din Galaţi, S. Marius de 20 ani, M. Tudorel de 28 ani şi S. Cornel de 27 ani.

Considerat "capul" afacerii, cel mai tânăr dintre membrii grupului, Marius S., a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Judecătoriei Galaţi cu propunerea de arestare preventivă. Ceilalţi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Reţinerea lui Marius S. a fost motivată şi de faptul că acesta este suspectat de comiterea mai multor infracţiuni cu violenţă, precum vătămare corporală gravă, distrugere şi lovire.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite