Doi tineri au fost prinşi după ce au furat aproape o sută de kilograme de peşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peştele a fost confiscat.
Peştele a fost confiscat.

Cei care le-au dat de urmă amatorilor de peşte gratuit au fost poliţiştii de frontieră, care i-au surprins în timp ce cărau marfa cu o căruţă, pe raza localităţii Vlădeşti. Tinerii s-au ales cu dosar penal şi au rămas fără peşte.

Căruţa în care se aflau doi tineri a fost observată de un poliţist de frontieră care luni seara avea drept sarcină supravegherea sistemului Optronic din zona de competenţă a Sectorului Folteşti. Omul legii a observat atelajul deplasându-se în incinta pescăriei de la Vlădeşti, fapt ce l-a făcut să creadă că obiectivul era vizitat de persoane nepoftite.

Un echipaj al poliţie de frontieră s-a deplasat la locul unde era căruţa şi în urma verificării identităţii celor doi ocupanţi ai atelajului au aflat că aceştia se numesc O. Emil si L. Marcel, ambii în vârsta de 23 de ani domiciliaţi pe raza judeţului.
În atelajul, politiştii de frontieră, au descoperit cantitatea de 91 kg de caras pentru care susnumiţii nu au putut prezenta documentele justificative de provenienţă şi insoţire a mărfii.

„Peştele în valoare de 550 lei a fost ridicat în vederea confiscării iar cetăţenii în cauză sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi transport fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit", fapte prevăzute şi pedepsite de legislaţia în vigoare", a declarat agentul Oana Galu, din cadrul IJPF Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite