Viorica şi Fernando, hoţi de-o şchioapă care fură haine şi electrocasnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micii hoţi au pus mâna şi pe un fier de călcat
Micii hoţi au pus mâna şi pe un fier de călcat

Doi puşti din Barcea, frate şi soră, au ajuns pe mâna poliţiei după ce un consătean a reclamat i s-au furat bunuri în valoare de peste 2.000 de euro. Suspecţii, care au 11 şi respectiv 13 ani, au şanse maxime să scape de răspundere.

Toader I., în vârstă de 71 de ani, din comuna gălăţeană Barcea a fost cel care i-a anunţat pe poliţişti că în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute au intrat în casa fiicei sale, furând mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi electrocasnice în valoare de peste 2.000 de euro.

În urma reclamaţiei primite, poliţiştii Secţiei Rurale Matca au demarat o serie de investigaţii prin comună şi nu mică le-a fost mirarea când au ajuns la doi puşti, frate şi soră, în casa cărora au găsit de altfel şi bunurile furate.

Fernando R., de 11 ani, şi sora sa, Viorica, de 13 ani, au recunoscut că au intrat în casa forţând un geam şi că au furat lucrurile care de altfel au fost recuperate şi predate părţii vătămate.
Cei doi minori sunt cercetaţi pentru furt calificat, dar şansele ca ei să răspundă penal sunt inexistente, deoarece au sub 14 ani, vârsta minimă cerută de lege.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite