Hoţii-debutanţi se pregătesc să devină clienţi ai centrelor de colectare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Şapte tineri din Galaţi au fost prinşi într-o singură zi după ce au furat diverse bunuri metalice pe care vroiau să le valorifice la un centru de colectare. Ambele bande dăduseră loviturile în incinta unor societăţi comerciale din oraş.

O primă bandă, formată din patru adolescenţi cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani a fost reţinută de poliţiştii Secţiei 2, deoarece existau indicii că gruparea dăduse mai multe lovituri consecutive la o societate de pe strada Energiei.

În urma verificărilor, s-a stabilit că cei patru, în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie intraseră în rânduri repetate în sediul firmei şi au furat doi suporţi din oţel pentru contactori şi patru grătare metalice de la şanţurile pentru colectarea apei fluviale, în valoare de 1.000 lei.

Prinşi cu uşa în spinare

Cea de-a doua grupare, formată din trei puşti cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, a picat în plasa poliţiştilor de la Secţia 4, anunţaţi relefonic despr efaptul că mai mulţi tineri sustrăgeau piese metalice din incita unei societăţi comerciale.

La sosirea echipajului de intervenţie la faţa locului, cei trei tineri tocmai cărau o uşă metalică sustrasă în firma respectivă.

Cei şapte hoţi s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat, ei fiind cercetaţi în stare de libertate. Pedeapsa pentru această faptă este cuprinsă între 3 şi 15 ani închisoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite