Fănică, hoţul june care a speriat Drăgăneştiul/Vezi aici ce s-a întâmplat cu un spărgător de locuinţe recidivist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de două luni, toată suflarea din comuna gălăţeană Drăgăneşti a stat cu teama unui spărgător de case care dădea buzna în gospodării şi cu iuţeala fulgerului fura tot ce îi pica la îndemână. După cinci lovituri, suspectul a ajuns pe mâna poliţiei.

Încă de la începutul lunii septembrie, poliţiştii din Tecuci fuseseră anunţaţi de un localnic din Drăgăneşti că persoane necunoscute îi întraseră prin efracţie în gospodărie şi îi furaseră bunuri.

Deşi poliţiştii au demarat atunci o serie de cercetări în sat, nu au reuşit să afle prea multe despre vreun potenţial suspect, fapt ce i-a permis spărgătorului ca în septembrie şi octombrie să mai dea încă patru lovituri, sustrăgând 4.000 de lei, obiecte de îmbrăcăminte şi bunuri alimentare.

Abia dupa ce-a de-a cincea lovitură, hoţul a fost prins. El este un tânăr de 16 ani, pe nume Fănică H., de 16 ani, cunoscut cu antecedente penale, din satul Malu Alb, comuna Drăgăneşti.

Cu toate că este recidivist, tânărul a fost lăsat în libertate pe durata cercetărilor pentru furt calificat. El riscă până la 15 ani de închisoare, dar pentru că este minor s-ar putea alege cu jumătate din pedeapsă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite