Hoţia are picioare scurte! Doi tineri beţi s-au răsturnat în şanţ cu un tractor furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tractorul va avea nevoie de reparaţii.
Tractorul va avea nevoie de reparaţii.

Tinerii, angajaţi ai unei societăţi comerciale, au inventat un alt fel de distracţie la locul de muncă. După ce s-au îmbătat bine, au luat un tractor din curtea firmei şi au plecat la plimbare deşi "şoferul" nu avea permis de conducere.

Ion V. şi Ştefan I., doi gălăţeni salariaţi ai unei siocietăţi comerciale din zona Zătun, au dat de belea după ce au pus la cale o aventură cu un tractor care nu le aparţinea. După ce au consumat băuturi alcoolice, cei doi s-au urcat în utilajul aflat în curtea firmei şi au pornit la plimbare pe DJ 251E.

Aflat la volan, Ştefan I., care nu are permis de conducere, nu a putut stăpâni vehicolul decât 150 de metri, după care a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Din urmă i-au ajuns poliţiştii, alertaţi prin dispecerat de un reprezentant al societăţii comerciale.

Ştefan I., "şoferul" care a băgat tractorul în şanţ, a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Galaţi pentru recoltarea probelor biologice.

"Cercetările sunt continuate de poliţişti faţă de V. Ion şi I. Ştefan pentru infracţiunea de furt calificat, iar faţă de I. Ştefan şi pentru infracţiunile de distrugere, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice", menţionează Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă nu doar ani grei de puşcărie, dar şi să plătească costul integral al reparaţiilor tractorului avariat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite