La Şcoala nr 40, seară de seară, minifotbal printre înjurături şi blesteme. Locuitorii din zonă cer ajutorul Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii blocurilor din jurul Şcolii nr. 40 au trimis petiţii peste petiţii organelor de poliţie, dar degeaba. Conducerea Inspectoratului Şcolar spune că singura soluţie pentru dezamorsarea conflictului este acoperirea acestuia.

Mai mulţi locatari ai blocurilor pe strada Ileana Cosânzeana din Micro 19 sunt terorizaţi aproape zilnic de ţipetele şi înjurăturile care se aud dinspre terenul de sport al Şcolii Gimnaziale nr. 40.

Coşmarul acestora a început în urmă cu mai bine de un an, atunci când fiul unui om de afaceri din Galaţi a bătut palma cu conducerea şcolii şi a Inspectoratului Şcolar pentru un parteneriat public-privat. Şcoala beneficia de un teren civilizat de sport, iar investitorul se alegea cu profitul de pe urma închirierii terenului amatorilor de minifotbal.

Până aici, toate bune, numai că, din cauza faptului că blocurile sunt amplasate foarte aproape de terenul şcolii, totul s-a transformat într-un coşmar pentru locatari.

„Am făcut petiţii peste petiţii, am sesizat organele de poliţie, nici nu mai ştim ce să facem. E adevărat, în ultimele zile n-au mai jucat după ora 22.00, pentru că li s-a atras atenţia de către poliţişti, dar zgomote există chiar şi până la ora 22.00, ca să nu mai vorbim de înjurăturile ca la uşa cortului", spune Gheorghe Ipate, unul dintre locatarii din zonă.

Acesta spune că a strâns mai multe semnături pe o petiţie pe care a trimis-o şi unor parlamentari gălăţeni, numai că nu a primit niciun răspuns.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite