Foc de armă la o vulcanizare de pe bulevardul George Coşbuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vulcanizare aunde a avut loc incidentul.
Vulcanizare aunde a avut loc incidentul.

Incidentul a avut loc vineri, puţin după ora 12.00. Cel care a tras focul de armă este un gălăţean de 30 de ani, care a vrut să îl sperie pe un angajat al vulcanizării, de la care avea de recuperat o datorie mai veche.

Potrivit martorilor aflaţi în jurul prânzului la vulcanizarea aflată în apropierea unei spălătorii auto de pe bulevardul George Coşbuc, incidentul a durat doar câteva secunde şi a avut loc între un individ care a coborât furios dintr-o maşină şi unul dintre angajaţii vulcanizării.

În urma unui schimb scurt, dar violent, de replici, conducătorul auto a scos un pistol cu bile de cauciuc cu care a tras un foc în aer, după care s-a urcat la volanul maşinii şi a plecat. Poliţiştilor sosiţi la faţa locului nu le-a trebuit mult timp să pună cap la cap elementele poveştii şi să îi identifice pe cei doi tineri implicaţi în scandal.

Astfel, ei au stabilit că totul a plecat de la o datorie de circa 500 de lei pe care angajatul vulcanizării o avea la şofer, pentru nişte anvelope. Cel de-al doilea, sătul să tot aştepte banii, a venit să îşi sperie debitorul cu pistolul.

"Focul de armă a fost tras în plan vertical, iar nimeni nu a fost rănit. S-a stabilit că bărbatul deţinea arma legal, având autorizaţie din ianuarie 2010. Cazul a fost preluat de lucrătorii Serviciului Arme, care fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă neletală fără drept", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite