Festivalul filmului rus de la Galaţi, ultimele trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte producţii cinematografice ruseşti au fost pregătite pentru iubitorii artei filmului

Un week-end cu mai multe filme bune ruseşti, asta li se pregăteşte cinefilii din Galaţi! Nu mai puţin de şapte filme vor rula de astăzi şi până duminică seara pe ecranul special amenajat la Teatrul Muzical "Nae Leonard".

Deseară, de la ora 18.30, este programat filmul „Reîntoarcerea", regizat de Andrei Zviaghintev. Pelicula a primit Leul de Aur pentru cel mai bun film şi cea mai bună regie a unui debutant, dar şi Premiul cinematografiei europene.

Citeşte şi

Află ce evenimente au loc la Galaţi în această săptămână


Sâmbătă sunt programate trei pelicule. De la ora 13.30, va fi proiectat filmul „Amiral", regizat de Andrei Kravciuk. De la ora 16.30, organizatorii au pregătit filmul „Izgonirea", premiat la mai multe festivaluri europene de film. Ultima proiecţie a zilei este programată pentru ora 19.30. Filmul „Insula", realizat în 2006 de Pavel Lunghin are la activ şase premii "Vulturul de aur" şi tot atâtea premii "Nika".


Ultima zi a festivalului va debuta la ora 13.30, cu filmul „Imperiul dispărut", film realizat în 2007 şi premiat cu "Vulturul de aur" pentru cea mai bună regie. De la ora 16.30, va fi proiectat filmul „Kandahar" şi de la ora 19.00, filmul „Taras Bulba", cel după care va fi trasă cortina Festivalului filmului rus din acest an.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite