Astăzi, la Galaţi, a început Festivalul studenţesc „Zilele Basarabiei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubului Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni "Ştefan cel Mare şi Sfânt", parte integrată a Ligii Studenţilor din Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi, şi Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, organizează începând de astăzi a zecea ediţie a Festivalului Studenţesc "Zilele Basarabiei".

Nu vor lipsi competiţii sportive, seri de muzică, proiecţii de film şi dezbateri. Prima competiţie din cadrul festivalului va fi „Cupa Unirii" la baschet şi volei, care va dura patru zile şi se va finaliza cu premii consistente pentru câştigători.

Miercuri seara, studenţii basarabeni se vor distra pe ritmuri folk în „Casa Veche", iar joi vor urmări pe ecranul special instalat în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor, pelicula „Nuntă în Basarabia".

Vineri seara are loc celebra „Petrecere a Basarabenilor" în Club S, atunci când va avea loc şi premierea sportivilor participanţi la „Cupa Unirii".

Duminică, de la ora 11.00, are loc dezbaterea cu tema "Moldova şi integrarea europeană", acţiune care va avea loc în Sala Senatului Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi.

Organizatorii au programat pentru ultima zi a Festivalului un concert în Grădina Publică. Invitaţii speciali ai serii vor fi Veta Biriş, Cătălin Josan şi formaţiile Gândul Mâţei şi Paralela 47.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite