Vezi aici lista cu cele mai importante evenimente de la Galaţi, din ziua de 9 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul Galaţi-Brăila vă prezintă următoarele recomandări de petrecere a timpului liber. Află de la noi ce filme ai la dispoziţie, ce program şi ce spectacole au pregătit cluburile, ce expoziţii sunt deschise şi unde sunt amplasate radarele.

Festival de muzică uşoară


Astăzi, la ora 16.00, debutează, la Teatrul Dramatic, Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii „Ceata lui Piţigoi". În acest an s-au înscris în concurs un număr de 90 de concurenţi, cei mai mulţi la categoria de vârstă, 5 - 9 ani. Participă în concurs interpreţi din: România (Bacău, Iaşi, Bucureşti, Brăila, Oradea, Neamţ, Galaţi, Vrancea, etc), Republica Moldova şi Bulgaria.

Festival de dansuri latino

În perioada 9 - 11 septembrie, gălăţenii sunt invitaţi să îşi dea întâlnire la prima ediţie naţională a dansului, performanţei si bunei dispoziţii. Festivalul va reuni îndrăgostiţi ai dansurilor latino americane din toata ţara. Disciplinele de dans sunt bachata, salsa shine şi latino show.

Expoziţii


10.00 - La Biblioteca VA Urechia puteţi vizita expoziţa „Valea Regilor la Galaţi", care reuneşte 24 de litografii pe papirus aparţinând civilizaţiei egiptene.
10.00 - Expoziţie de fotografie „Opreşte-te clipă", la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.
11.00 Expoziţia „Colecţia Artistului" la Galeriile Nicolae Mantu

Film


Un film gratuit, cadou de ziua ta! Tot anul, în fiecare săptămână, de luni până vineri, filmul de la ora 17.00 sau cel de la 19.00 este oferit cadou la Scena Cafe, dacă faci dovada că este ziua ta de naştere.

Ştiri din trafic


Galaţi: În perioada 05-09.09.2011 au loc lucrări de reparaţii (frezare şi asfaltare) pe următoarele străzi din municipiul Galaţi: str.Cuza, str.Ştiinţei, str.Eminescu, str.Gării nr.8, str.Moruzzi.
Brăila: Pe Calea Călăraşilor se circulă pe o singură bandă, la la Primarie pînă în Barieră. Bulevardul Dorobanţilor, închis, de asemenea, în zona Apollo. Au început lucrări şi pe Calea Galaţi şi pe Griviţei.
RADARE GALAŢI: Str. Regiment 11 Siret, DN 26, Faleza Superioară, Siderurgiştilor, bulevardul George Coşbuc, DN 25
RADARE BRĂILA: DN 22B - digul Brăila- Galaţi, DE 87-Şoseaua de Centură a municipiului, DE 584 Brăila- Slobozia - Bucureşti, DN 2B Brăila- Buzău, DN 22 Brăila- Râmnicu-Sărat, DN 23 Brăila- Focşani.

Mesaje de la cititori

Ionel Frunză, 38 ani
"Parc pentru distracţia câinilor ne trebuia?"

"Eu stau în Micro 14, am doi copii, şi ca să îi distrez trebuie să îi duc până în Centru sau pe Faleză ori în Grădina Publică, pentru că la noi, printre garaje şi maşini nu au unde să se joace. Am aflat însă că Primăria vrea să facă loc de distracţie şi joacă pentru câini, cu bani europeni! Asta ne trebuia nouă când străzile sunt cum sunt, un loc decent să îţi parchezi maşina când mergi la o instituţie cu greu găseşti sau când copiii noştri nu au locuri potrivite de joacă în cartiere? Mi se pare bătaie de joc şi o bună ocazie pentru nişte băieţi deştepţi să mai bage nişte bani în buzunare de pe urma amenajării aşa-ziselor locuri de joacă pentru câini. Presimt că acestea vor fi şi mai puţin utile decât acele piste de biciclete trasate cu vopsea prin oraş, asta ca să mă limitez la un singur exemplu."

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite