Vezi aici lista cu cele mai importante evenimente de la Galaţi, din ziua de 6 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul Galaţi-Brăila vă prezintă următoarele recomandări de petrecere a timpului liber. Află de la noi ce filme ai la dispoziţie, ce program şi ce spectacole au pregătit cluburile, ce expoziţii sunt deschise şi unde sunt amplasate radarele.

Se soluţionează contestaţiile la Bac

Ora 9.00. Peste 800 de lucrări ale elevilor din Galaţi care au picat la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului şi care au făcut contestaţii vor intra astăzi într-o nouă sesiune de corectare. Comsiile de recorectare vor evalua teze la 12 probe, cele mai multe, 302, fiind la matematică.

Tabără de sculptură la Gârboavele

Astăzi, ora 10.00. Centrul Cultural "Dunărea de Jos" Galaţi organizează tradiţionala tabără sculptură pentru artiştii creatori de troiţe, în pădurea Gârboavele. Evenimentul reuneşte sculptori şi meşteri cioplitori în lemn din toată ţara şi are ca temă spiritualitatea ortodoxă şi arta populară. Troiţele cioplite fac obiectul unei expoziţii al cărei vernisaj va avea loc după închiderea taberei, pe 16 septembrie. Participă sculptori din toată ţara.

Ştiri din trafic

Galaţi: În perioada 05-09.09.2011 au loc lucrări de reparaţii ( frezare şi asfaltare) pe următoarele străzi din municipiul Galaţi: str.Cuza, str.Ştiinţei, str.Eminescu, str.Gării nr.8, str.Moruzzi.
Brăila: Pe Calea Călăraşilor se circulă pe o singură bandă, la la Primarie pînă în Barieră. Bulevardul Dorobanţilor, închis, de asemenea, în zona Apollo. Au început lucrări şi pe Calea Galaţi şi tot de azi se anunţă deschiderea şantierului pe Esplanadă.
RADARE GALAŢI: Str. Regiment 11 Siret, DN 26, Faleza Superioară, Siderurgiştilor, bulevardul George Coşbuc.
RADARE BRĂILA: Radare în trafic: DN2 Brăila-Buzău în localităţile Ianca, Silistraru şi Lacu Sărat. DE 584 Brăila- Slobozia în Albina, Viziru şi Însurăţei, DN 22 B Brăila Galaţi pe Dig, DE 87 Brăila Galaţi prin Şendreni.

Mesaje de la cititori

Adela Stanciu, 38 de ani

"Nu e normal ca minorii de 8 ani să se căsătorească!"
"Văd mereu pe la televizor şi în ziare nunţi ţigăneşti care mai de care mai fastuoase, unde se aruncă cu bani, unde opulenţa e la un rang vecin cu lipsa totală de bun gust şi decenţă. Acum, fiecare etnie cu tradiţia ei şi cu posibilităţile pe care le au. Mi se pare însă o cruzime faptul că îşi căsătoresc copiii de foarte mici, la vârste din ce în ce mai fragede. Ce ştie un copil de 8-9 ani? El ştie să se joace şi atât. Cum să îşi asume responsabilităţile unui adult în căsnicie? Cum pot copiliţele alea să nască la 10-11 ani? Este barbar, iar faptul că autorităţile nu au voie să le facă mare lucru, mi se pare de-a dreptul crimă cu premeditare pentru aceşti copii."

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite