Un adolescent a dispărut fără urmă dintr-o piaţă din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul, în vârstă de 17 ani, venise cu tatăl său de la Rediu la Galaţi ca să vândă varză. Părintele îl lăsase singur o noapte, cât timp a mers în comună ca să facă aprovizionarea.

Alexandru Vasile (17 ani) din Rediu este căutat de poliţiştii din toată ţara după ce, de două săptămâni, nu a mai dat niciun semn de viaţă. Pe 24 august, băiatul a venit împreuncă cu tatăl său la Galaţi, pentru a vinde varză. Seara, tatăl a plecat pentru a face aprovizionarea şi i-a lăsat lui Alexandru maşina pentru ca să se odihnească pe timpul nopţii.
Când a revenit în dimineaţa zilei de 25.08.2011, în jurul orei. 05.00, bărbatul a constatat că fiul său nu se mai află în piaţă şi că autoturismul lipseşte.
Alexandru Vasilea are următoarele semnalmente: înălţime 1,90 m, constituţie atletică, ochii căprui, părul şaten, tuns scurt. La data dispariţiei minorul era îmbrăcat cu pantalon scurt de culoare neagră cu buzunare roşii, încălţat cu papuci de culoare închisă, iar în maşină mai avea şi un trening negru cu dungi albe.
Persoanele care l-au văzut sau poate da relaţii despre acesta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau apeleze gratuit la 112.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite