Vezi aici unde poţi merge dacă nu ai unde să îţi laşi animalul de companie ori dacă te dor dinţii de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrofarm, una dintre farmaciile deschise non-stop.
Centrofarm, una dintre farmaciile deschise non-stop.

Gălăţenii care ar vrea să plece de Revelion din Galaţi dar ni au cu cine să îşi lase câinele ori pisica pot merge la pensiune. Cei care vor rămâne în oraş, dar vor întâmpina probleme neprevăzute de sănătate, au la dispoziţie două farmacii care vor fi deschise non-stop.

În cazul în care în ultima zi anului, în noaptea de Revelion ori în prima zi a lui 2011 aveţi nevoie urgentă de un medicament, trebuie să ştiţi că aveţi la dispoziţie două farmacii care vor fi deschise non-stop pentru gălăţeni: farmacia Higeya, vizavi de Spitalul Judeţean, şi farmacia Centrofarm, din Ţiglina 1.

Cei care vor avea ghinionul să fie chinuiţi de dureri de măsele în noaptea dintre ani sau pe 1 ianuarie se pot adresa pentru urgenţe cabinetului de stomatologie din incinta Spitalului de Urgenţă. Tot la camera de gară a acestei unităţi medicale se pot adresa totţi gălăţeni carevor întâmpina probleme de sănătate ce nu pot fi rezolvate la domiciliu, pacienţii putâţnd veni direct ori dacă nu ete posibil, sunând la numărul de urgenţă 112.

Pensiune pentru animale

În sfârşit, dar nu în cele din urmă, aceia care vor să îşi petreacă Revelionul în afara oraşului şi nu au unde să îşi lase animalul de companie, se pot îndrepta către pensiunea „Xia Pet" de la Gârboavele.

Aici, animalele beneficiază de cazare, masă şi asistenţă acordată de personal profesionist, tarifele variind în funcţie de talia animalului şi numărul zilelor de cazare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite