Vrea în libertate după ce a ucis cu bestialitate o bătrână. În momentul morţii femeia avea 22 de coaste rupte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un gălăţean a fost arestat miercuri ca urmare a deciziei Tribunalului Galaţi sub acuzaţia de tâlhărie şi omor deosebit de grav după ce s-a descoperit că intrat la furat în casa unei bătrâne şi a omorât-o.

În noaptea de 28 spre 29 iulie 2011, Adrian Lepădatu s-a furişat în locuinţa bătrânei de 80 de ani pentru a fura obiecte metalice valorificabile şi bani. Bărbatul a fost surprins de femeie, moment în care a devenit extrem de violent, dând dovadă de un sadism ieşit din comun.
„I-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu obiecte contondente, inclusiv în zonele vitale şi apoi a strâns-o de gât, cauzându-i un politraumatism cu traumatism toracic şi fractură de stern, fractură de laringe, fracturi costale (22 de coaste), cu rupturi pulmonare şi hemopneumotorax, leziuni care au produs moartea victimei", a declarat judecătorul Florin Meleacă, vicepreşedintele Tribunalului Galaţi.
Culmea este că Adrian Lepădatu consideră că, pentru oribila faptă comisă, poate fi judecat şi în libertate. El a atacat cu recurs decizia Tribunalului la Curtea de Apel Galaţi.
Alţi doi bărbaţi au ajuns în arestul Poliţiei gălăţene după ce l-au atacat cu cuţitele pe un consătean din comuna Braniştea, pe 27 august 2011.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite