Pentru câteva sute de copii instituţionalizaţi Moşul vine astăzi pe două roţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut motocicliştii au făcut senzaţie prin oraş. Foto: Bogdan Nistor
Anul trecut motocicliştii au făcut senzaţie prin oraş. Foto: Bogdan Nistor

Peste 20 de pasionaţi de motoare, echipaţi în Moş Crăciun, vor încerca astăzi să aducă un zâmbet pe feţele copiilor aflaţi în centrele de plasament din Galaţi

Îmbrăcaţi în costume de Mos Craciun, motocicliştii se vor aduna astăzi, la ora 12.00 la Casa Roşie, vor încărca sacii cu cadouri şi vor porni în coloană pe străzile oraşului. În drum se vor orpi şi pe la trei centre de plasament din Galaţi.

Acţiunea a devenit deja o tradiţie înca din 2007 când motocicliştii din Galaţi şi prietenii acestora au contribuit cu donaţii în bani, jucării, rechizite, hainuţe şi dulciuri. În acest an, "Moş Crăciun vine şi cu motocicleta" se bucură de o participare şi o implicare mult mai mare din partea comunitaţii locale de motociclişti.

"Scopul acestei acţiuni este acela de a face o bucurie, de sărbătoarea de Crăciun, pentru copiii care au nevoie şi merită atenţia tuturor, cât şi pentru a sublinia faptul că în oraşul nostru există o comunitate de motociclişti care respectă oraşul şi oamenii lui şi doresc de asemenea acelaşi respect", spune Mihai, unul dintre organizatori.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite