Vezi ce evenimente vor fi la Galaţi în următoarele 72 de ore!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deseară, în Club Divino, poţi retrăi atmosfera anilor 80-90 la o superpetrecere pentru toţi pasionaţii muzicii retro. O petrecere care readuce în club piesele de aur ale trecutului şi trezeşte amintiri în fiecare dintre cei prezenţi.Intrarea este liberă după ora 23.00 pentru tinerii dornici de petrecere, iar distracţia se poate prelungi până dimineaţă dacă vă ţin picioarele.

Dans
Pentru a simţi pe deplin atmosfera de bună dispoziţie, pentru a-ţi mentine starea fizică şi mentală, alege dansul! Spre sfârşitul unei zile, după serviciu sau şcoală, relaxează-te dansând în Scena Cafe. De asemenea, prin dans, se elimină stările de încordare nervoasă. Aşa că nu mai sta pe gânduri şi vino în fiecare joi începând cu orele 21.00 la un party sută la sută Latino.
Concert
Emeric Imre revine în Galaţi şi va concerta în cadrul festivalului "Faleza Pentru Voi" împreună cu trupa sa. Concertul va avea loc deseară pe Faleza Inferioară a Dunării la terasa "Zodiar", iar distracţia este asigurată. Gălăţenii s-au obişnuit deja cu festivalurile de pe Faleză, unde muzica de calitate este la ea acasă.
Expoziţie
Materialul arheologic rezultat din cercetările efectuate în numeroase situri de pe teritoriul judeţului Galaţi, este expus în cadrul expoziţiei de bază de la Muzeul de Istorie din strada Maior Iancu Fotea nr. 2. Evoluţia societăţii omeneşti în preistorie, pe teritoriul României, este redată prin material arheologic descoperit în siturile paleolitice de la Cavadineşti, Suceveni, Puricani, Moscu, Băneasa.
Karaoke
Dacă vreţi să vă puneţi în valoare calităţile vocale, aveţi ocazia să o faceţi în această seară la restaurantul Summertime, când se organizează o seară karaoke. Doamnele beneficiază de free bar, începând cu ora 21,00, iar muzica este asigurată DJ Smily-G.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite