Captură lacrimogenă: două tone de ceapă, interceptate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei gălăţeni cu vârste cuprinse între 23 şi 43 de ani au fost reţinuţi de un echipaj de la Frontieră în timp ce încărcau într-o dubă peste două mii de kilograme de ceapă furată de pe un câmp de la Vânători.

Echipajul de poliţie aflat în misiune pe raza localităţii Vânători a depistat fapta celor trei persoane cu ajutorul camerei cu termoviziune. Prezenţa mai mult decât suspectă a indivizilor care, în jurul orei 23.00, încărcau de zor ceapă într-o autotutilitară i-a determinat pe poliţiştii de frontieră să se deplaseze până în mijlocul parcelei unde se aflau persoanele şi maşina.

În urma controlului şi a legitimării celor trei bărbaţi, oamenii legii au stabilit că legumele fuseseră furate de pe terenul care aparţinea unei firme cu unicul scop de a fi vândute, mai apoi, în pieţele din Galaţi.

Cantitatea de 2.014 kg de ceapă a fost predată pe bază de proces verbal părtii vătămate, iar autoutilitara a fost ridicată în vederea continuarii cercetărilor. Poliţistii de frontieră au întocmit lucrare penală, persoanele în cauză fiind cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevazută şi pedepsită de legislaţia în vigoare", a declarat insp. Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al IJPF Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite