Culmea sărăciei: un bărbat a furat apometrele de la biserică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un gălăţean de 35 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a făcut o vizită duminică, dis-de-dimineaţă, la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena.

S-a dus la biserică să fure, nu să se roage, iar poliţiştii au pus mâna pe el înainte să apuce să se bucure de pradă. Astfel poate fi rezumată isprava lui Virgil P., de 35 de ani, din Galaţi, care duminică dimineaţă, înainte de începerea slujbei a fugit din biserica situată pe strada Anul Revoluţiei 1948 cu apometrele care măsurau consumul de apă al lăcaşului de cult.
Nu a apucat însă să facă mai mult de câşiva paşi dincolo de gardul bisericii, că Virgil a picat în plasa unei patrule de la Secţia 4 Poliţie.
Observându-i comportamentul suspect, oamenii legii l-au verificat şi au descoperit asupra sa cele două apometre şi racorduri cu trei robineţi. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că obiectele fuseseră furate din lăcaşul de cult. Virgil P. s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat şi riscă acum o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între trei şi 15 ani.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite