Doi elevi din Galaţi au fost reţinuţi după ce au lăsat mai multe femei fără bijuterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto:arhiva
foto:arhiva

Tinerii, cu vârste de 17 şi respectiv 19 ani, sunt principalii suspecţi a trei tâlhării comise în lunile mai şi noiembrie. Ei au fost prinşi de poliţişti imediat după ultima lovitură. Unul dintre ei are deja antecedente penale.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi de cei din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi, au fost identificaţi C. Marius în vîrstă de 19 ani, elev, cunoscut cu antecedente penale şi L. Andrei în vîrstă de 17 ani, elev, fără antecedente penale, ambii din mun. Galaţi, suspecţi de comiterea mai multor tâlhării.

În urma audierilor efectuate poliţiştii au stabilit că cei doi, în lunile mai şi noiembrie ale anului 2011, prin smulgere, au deposedat trei femei de un lanţ din aur şi două perechi de cercei din aur.

Tinerii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii de investigaţii criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi şi pentru recuperarea prejudiciului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite